buitenbenen

In juni 2022 strekten wij voor het eerst onze KoppigBENEN en stelden ons voor aan onze buren met ons: BUITENBENEN BUURTFEST. We BLIKKEN hier terug op een mooie WARME dag in Presikhaaf.

Het was een dag met een KLEEDJESMARKT met de grote K vol kunstjes van deelnemers en kunstenaars, een echte veiling: NIET HUILEN, WIJ RUILEN, er was circusACROBATIEK voor de stuntelkampioenen, HEEL VEEEEL ver-MAAK je ZELF in ons FASHION DEPARTMENT.
Dit alles natuurlijk met een omlijsting van heel VEEL lekker ETEN. WAS MOOI! —> Tot de volgendeeeee… lieve buurtbewoners en mierenvrienden!

De jaren zeventig loper x JacoBUS


Geen rode loper maar een jaren 70 loper! Vanuit de JacoBUS (=een parel van een podium uit de hand van kunstenaar Anan Striker) hoor je gedurende de dag heerlijke deuntjes van Ivo Rodrigues. De veiling wordt vanaf hier gehouden en je kan ook gewoon over de loper lopen om te SHINEN, stel je zelf voor.. PAK ons in en pak je moment.

DANS

Hip Hop Hub Arnhem komt ons laten zien hoe je de show kan stelen op de dansvloer. Poplocking, breakdancing, soul dance noem het maar op! Gooi je buitenbeentjes lekker los want: een dag niet gedanst is een dag niet….
…gedanst.


LEKKER in je LETTERgreep VOORLEESHOEK

ER WAS EENS… een prachtig buurtfeest…. in Presikhaaf.
Onze kinderbenen worden voorgelezen in onze prachtig uitgesproken voorleeshoek. Spannende, gezellige en mooie boeken zullen te hoor gebracht worden aan een ieder wie zijn oren spreidt. En wel door… de Presikhaafse voorleeskampioen winnaar!

…en ze leefden nog lang en gelukkig.

SPELEN in het ballenbakAQUARIUM


Spikkel spartel spater lekker in het….. BALLENBADJE!
Jahaa voor de allerkleinsten wordt er een heus aquarium vol kunstzinnige zeebeesten gebouwd! Kinderen uit de wijk hebben afgelopen week keihard gewerkt aan deze kleurrijke kunstcreaties. Vanaf buiten kan jij op 18 juni kijken hoe onze Koppigvisjes daar dan tussendoor zwemmen. Niet verdrinken he! HEELLLUUUPPPP


VERVOER: DE MAX MOBIEL

They see me rooollliiiinnnnnnn! Alle Presikhavers opgelet: ben je slecht ter been, heb je vermoeide benen of luie benen? De Point laat je bijbenen en zet de MAX MOBIEL in. Dit kleine autotje met de liefste vrijwilligers van SWOA brengt je van A naar BENENFEEST!
Stap maar in en hou je vast MOAAAP.

KLEEDJESMARKT + koffer-BAK-fiets-kunst

Los van alle activiteiten is er ook GEWOON een kleedjesmarkt! Wil je spulletjes verkopen of je hobby showen? Dat kan! Ook ben je van harte welkom om je Kunst met een grote K en je zelfgemaakte creaties te verkopen. Lukt de verkoop niet zo goed als je dacht? GEEN PROBLEEM want aan het einde van de dag houden wij een enige echte RUILVEILING: WIJ RUILEN NIET HUILEN. Gratis aanmelden: info@collectiefkoppig.nl

ACROBATIEK

ALLES OP STELTEN met Fabriek Fysiek
Tututututuuuuuu de circusschool komt naar Presikhaaf! Ooit de droom gehad om een fantastische jongleur of een gebalanceerde ballenloper te worden? PAK JE KANS!


Krijtcreatie in onze PROJECT SPACE

Betreed onze levensgrote kleurplaat in het hart van BIEB3000 en ga los als een Pollock met krijtverf in de rondte. Tussen de kunstzuilen van huiskunstenaar Kees Westervelt is VEEL plek voor een levensgroot GESAMTKUNSTWERK. Laat zien wat je waard bent…ga LOS.

image2

FASHION DEPARTMENT

Ver-MAAK je zelf onder begeleiding van onze echte mode-ontwerpers en textielkampioenen. Unieke onbetaalbare one of a kind handgemaakte kledingitems maken wij hier gewoon lekker ZELF! Tie-dye, zeefdrukken, snipperprints…you name it! Neem een leeg shirt mee of een broek die wel een kleurtje kan gebruiken. En dan… als je durft met je nieuwe outfit de catwalk op: SHINE SHINE, strike a pose!

TIKTOK VERKLEEDHOK

Glitterpakjes, hoofddeksels, onmogelijk draagbare items en andere gekkigheid! Verkleed je ZELF, maak een tof tiktok dansje en zet jezelf online, OF NIET. Oh en eh TAG ME DAN…ALS JE KAN…: @koppig026

NIET HUILEN MAAR RUILEN veiling


Alle spullen die niet verkocht zijn kunnen geruild worden voor Kunst in alle vormen! De kunstenaars van BIEB3000 en Mestlab 31 bieden hun kunst aan in ruil voor je spulletjes! 
Jij een mooi kunstwerk aan de muur en wij een mooie kandelaar/tafeltje/prikbord …you name it. Iedereen blij geen tranen, alleen maar van geluk. 

DIXI SCHOONHEID

De schoonste DIXI van de wijk door de fantastische knapste en allergrappigste schoonmaker die je ooit hebt gezien: ANITA.
Over grappig en geweldig gesproken: Liese Wessels & Sammie Sophie voorzien de toiletten ook nog eens van een andere soort schoonheid: Kunst van onze vrienden van Studio Geen probleem. Twee parels van een accentjes bij elkaar 1+1=3 wat een match. 

Kom maar plassen, was nog nooit zo leuk.

Gif-Mier-1

Mede mogelijk gemaakt dankzij

logo vsb fonds
logo gemeente arnhem